1/2017 tilanne DLA-hankkeessa

 
DLA-hanke on tällä hetkellä siinä vaiheessa että testattaviksi valikoitujen koirien omistajiin on otettu yhteyttä. Mikäli koirasi on listalla, mutta viesti ei ole sinua tavoittanut, otathan yhteyttä yhdistyksemme sihteeriin: sun.sihteeri@gmail.com
 
Yhdistyksemme on erittäin ilahtunut voidessaan vahvistaa että valittujen koirien lisäksi, kenellä tahansa unkarinvinttikoiraomistajalla on mahdollisuus ilmoittaa koiransa mukaan hankkeeseen omakustanteisesti. Testin hinta on noin 45€ per koira + mahdolliset näytteenottokulut + näytteiden postituskulut SUN ry:n yhteyshenkilölle. Lisätietoa omakustanteisesti osallistumisesta löytyy liitetiedostosta, jossa on valittujen koirien omistajille lähetetty saatekirje.
 
Tämän lisäksi alla on myös liitteenä koiralista, jossa näkyy hankkeeseen valikoidut koirat, joiden testaamiseen yhdistys on kerännyt rahaa järjestämällä match shown ja kahdet arpajaiset vuonna 2016.
 
Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää hankkesta, voit olla yhteydessä yhdistyksen sihteerin! :)
 
Saatekirje valikoitujen koirien omistajille:
 
Koiralista:
 
Seuraavan kerran yhdistys tiedottaa hankkeesta helmikuun 2017 puolivälin jälkeen, kun meillä on tiedossa lopullinen lista mukaan lähtevistä koirista.
Toivomme kovasti, että hankkeeseen saadaan mukaan myös mahdollisimman monta koiraa jotka osallistuvat omakustanteisesti, koska jokainen testattu koira antaa tärkeää lisätietoa rotumme monimuotoisuuden tilanteesta.
 
Valtavan suuri kiitos jo etukäteen kaikille hankkeeseen oisallistuville!
 
Suomen Unkarinvinttikoirat ry:n puolesta,
Catarina Wikström
Puheenjohtaja