Osallistu Suomen Unkarinvinttikoirat ry:n logokilpailuun!

 

SUN ry täyttää ensi vuonna 10 vuotta. Tämän vuoksi järjestämme kaikille avoimen logokilpailun, jotta voimme juhlan kunniaksi uudistaa yhdistyksen ilmettä. Osallistuminen ei siis vaadi yhdistyksen jäsenyyttä, otamme ilolla vastaan kaikki mahdolliset ehdotukset.

Yhdistyksen hallitus valitsee kriteerit täyttävät ehdotukset jatkoon ja tämän jälkeen yhdistyksen jäsenet saavat äänestää suosikkinsa voittajaksi. Alla on lueteltu tarkemmin, mitkä ovat logon kriteerit. Voittajalogon suunnittelija saa valita palkinnoksi jommankumman alla olevista vaihtoehdoista:
1) 20€ lahjakortin ”Musti ja Mirri” -liikkeeseen + repun yhdistyksen uudella logolla
2) Pelkkä 40€ arvoinen lahjakortti ”Musti ja Mirri” -liikkeeseen.

Voittajalogon suunnittelijan nimi julkaistaan yhdistyksen kotisivuilla.

Logokilpailu on avoinna 31.8.2021 asti ja voittajan äänestys suoritetaan syyskuun 2021 aikana.

Uusi logo juhlavuosimerkinnällä ”10v” otetaan käyttöön vuoden 2022 alussa ja juhlavuoden ollessa ohi, logo jää käyttöön ilman ”10v” merkintää.

Ohjeet logoehdotuksen lähettämiseen:

  • Logossa tulee olla joko yhdistyksen lyhenne ”SUN ry” tai yhdistyksen nimi auki kirjoitettuna, eli ”Suomen Unkarinvinttikoirat ry”. Halutessaan suunnittelija voi myös sisällyttää logoon sekä lyhenteen että yhdistyksen koko nimen.
  • Logosta pyydetään kaksi erillistä versiota: yksi, jossa on ”10v” merkintä ja toinen ilman.
  • Sama henkilö voi halutessaan lähettää myös useammat versioparit logosta, kunhan jokaisesta erilaisesta logoehdotuksesta on yksi versio ”10v” merkinnällä ja toinen ilman.
  • Logon päävärien tulisivat olla oranssi, musta ja valkoinen. Keltainen väri on ok tehostevärinä.
  • Painatuksen lisäksi, logoa tulisi pystyä käyttämään myös brodeeraukseen, joten todella pieniä yksityiskohtia logoon ei kannata laittaa.
  • Logon tulisi ilmentää unkarinvinttikoirayhdistystä. Logossa ei ole pakko esiintyä unkarinvinttikoiraa, myös muunlaiset motiivit huomioidaan kilpailussa. Toki, pois lukien jonkun muun rotuiset koiramotiivit tai ihan eri eläinlajit :D
  • Muoto ja resoluutio: aineiston tulisi olla resoluutioltaan vähintään 300dpi ja tiedostomuotona pdf, jpg tai png. Tiedoston olisi hyvä olla vektoroitu mutta jos tämä ei ole mahdollista, pyrimme saamaan tiedoston vektoroitua jälkikäteen yhdistyksen toimesta.
  • Lähetä logoehdotuksesi 31.8.2021 mennessä osoitteeseen: sun.sihteeri@gmail.com
  • Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää logokilpailusta, voit lähettää viestiä yllä mainittuun sihteerin sähköpostiosoitteeseen.
Mikäli yhtään kriteerit täyttävää logoehdotusta ei määräaikaan mennessä vastaanoteta, hallitus pidättää oikeuden jatkaa nykyisen logon käyttöä myös vuodesta 2022 eteenpäin. Olemme kuitenkin toiveikkaita, että saisimme useampia ehdotuksia, jotta jäsenet pääsevät äänestämään ja saamme ilmettämme uudistettua juhlavuoden kunniaksi. Joten jos tunnet jonkun tai jonkun, joka tuntee jonkun, tätä kilpailuilmoitusta saa jakaa eteenpäin, vaikka maailman ääriin. :)

 

Juhlavuositerveisin,
Suomen Unkarinvinttikoirat ry