Yhdistyksen logo uudistui juhlavuonna 2022.

 

Vuonna 2022 SUN ry täytti 10 vuotta. Tämän vuoksi yhdistys järjesti kaikille avoimen logokilpailun, jotta  juhlanvuoden kunniaksi voitiin uudistaa yhdistyksen ilmettä. Osallistuminen ei siis vaatinut yhdistyksen jäsenyyttä, otimme ilolla vastaan kaikki mahdolliset ehdotukset. Logokilpailun mainos julkaistiin sekä suomeksi että englanniksi.

Yhdistyksen hallitus valitsi kriteerit täyttävät ehdotukset jatkoon ja tämän jälkeen yhdistyksen jäsenet saivat äänestää suosikkinsa voittajaksi. Tämän sivun lopussa on lueteltu tarkemmin, mitkä olivat logoehdotuksen kriteerit. Yksi kriteereistä oli, että samasta logosta piti lähettää versio 10v-merkinnällä sekä versio ilman juhlavuoden merkintää. Välilehdeltä "2021 äänestystulos" näet kaikki kolme logoa, jotka olivat mukana äänestyksessä sekä miten äänet jakautuivat. 

 

Voittajalogon suunnittelija Pasi Immonen sai valita palkinnoksi 20€ lahjakortin ja repun yhdistyksen logolla tai pelkästään 40€ arvoisen lahjakortin.  

 

Logokilpailu oli avoinna 31.8.2021 asti ja voittajan äänestys suoritettiin syyskuussa 2021.

Uusi logo juhlavuosimerkinnällä ”10v” otettiin käyttöön juhlavuoden  2022 ajaksi:

 

Alla oleva logo ilman juhlavuosimerkintää on käytössä 1.1.2023 alkaen: 

 

 

Alkuperäiset ohjeet vuoden 2021 logokilpailuun:

  • Logossa tulee olla joko yhdistyksen lyhenne ”SUN ry” tai yhdistyksen nimi auki kirjoitettuna, eli ”Suomen Unkarinvinttikoirat ry”. Halutessaan suunnittelija voi myös sisällyttää logoon sekä lyhenteen että yhdistyksen koko nimen.
  • Logosta pyydetään kaksi erillistä versiota: yksi, jossa on ”10v” merkintä ja toinen ilman.
  • Sama henkilö voi halutessaan lähettää myös useammat versioparit logosta, kunhan jokaisesta erilaisesta logoehdotuksesta on yksi versio ”10v” merkinnällä ja toinen ilman.
  • Logon päävärien tulisivat olla oranssi, musta ja valkoinen. Keltainen väri on ok tehostevärinä.
  • Painatuksen lisäksi, logoa tulisi pystyä käyttämään myös brodeeraukseen, joten todella pieniä yksityiskohtia logoon ei kannata laittaa.
  • Logon tulisi ilmentää unkarinvinttikoirayhdistystä. Logossa ei ole pakko esiintyä unkarinvinttikoiraa, myös muunlaiset motiivit huomioidaan kilpailussa. Toki, pois lukien jonkun muun rotuiset koiramotiivit tai ihan eri eläinlajit :D
  • Muoto ja resoluutio: aineiston tulisi olla resoluutioltaan vähintään 300dpi ja tiedostomuotona pdf, jpg tai png. Tiedoston olisi hyvä olla vektoroitu mutta jos tämä ei ole mahdollista, pyrimme saamaan tiedoston vektoroitua jälkikäteen yhdistyksen toimesta.
  • Lähetä logoehdotuksesi 31.8.2021 mennessä osoitteeseen: sun.sihteeri@gmail.com
  • Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää logokilpailusta, voit lähettää viestiä yllä mainittuun sihteerin sähköpostiosoitteeseen.