Muutosehdotuksia SVKL koesääntöihin

26.01.2018 14:41

Kuten olette saattaneet jo huomata, jos seuraatte muiden rotuyhdistysten ja/tai vinttikoiraliiton uutisia, Suomen Vinttikoiraliitto on asettanut sääntötoimikunnan, jonka tehtäväksi on annettu valmistella muutoksia koesääntöihin (pitäen sisällään myös järjestämisohjeet ja niiden liitteet). Sääntötoimikunta pyytää nyt toimihenkilöitä ja jäsenkerhoja esittämään havaitsemiaan muutostarpeita koesääntöihin. SVKL:n Sääntötoimikunta käsittelee esitykset ja tekee harkintansa mukaan tarvittavat muutokset koesääntöihin. Muutosten valmistuttua säännöt ja liitteet käsitellään ja hyväksytään niiden tahojen toimesta, jotka on voimassa olevissa säännöissä määritetty.

 

Nykyiset voimassa olevat säännöt löytyvät täältä:
www.suomenvinttikoiraliitto.fi/kilpaileminen/koesaannot
 

Suomen Unkarinvinttikoirat Ry haluaa nyt kysyä jäseniltään; tuleeko sinulle mieleen jotain mitä nykyisissä säännöissä olisi hyvä muuttaa? Jos vastasit kyllä, lähetä muutosehdotus alla olevien ohjeiden mukaisesti SUN ry:n hallitukselle 10.2.2018 mennessä, osoitteeseen sun.sihteeri@gmail.com. SUN ry lähettää muutosehdotukset kootusti Suomen Vinttikoiraliitolle.

 

Ohjeet muutosehdotusten kirjoittamiselle:

Jokainen erillinen muutostarve tai epäkohta tulee kirjoittaa omana esityksenään seuraavanlaisesti:

-Selvitys siitä miksi kyseinen asia on tarpeen muuttaa, mikä on epäkohta joka halutaan korjata.

-Erittely muutettavista kohdista voimassa olevissa koesäännöissä. Toisin sanoen lista sääntökohdista, otsikon numero ja teksti.

-Esitys siitä miten säännöt pitäisi muuttaa.

 

Kiitos jo etukäteen ideoistanne!

 

Suomen Unkarinvinttikoira Ry:n puolesta,

Catarina Wikström-Ivaskevicius
Puheenjohtaja