SUN ry:n syystapahtumapäivä sekä tärkeää tietoa syyskokouksesta

18.09.2014 00:00

 

Hei kaikille!

Uusia aktiivisia toimihenkilöitä kaivataan mukaan SUN ry:n toimintaan joten jos et vielä ole jäsen, nyt olisi oiva tilaisuus pikaisesti liittyä jotta ehdit mukaan syyskokoukseen jossa valitaan ensi vuoden hallitus ja muut toimihenkilöt.


Syyskokous pidetään sunnuntaina 9.11.2014 klo 10 Salpausselän Kennelpiirin Renkomäen hallissa, 
osoitteessa Simolankatu 2, 15680 Lahti. Kokoukseen pääsy vain yhdistyksen jäsenillä. Kun liityt jäseneksi saat virallisen syyskokokouskutsun liitteineen sähköpostiisi.


SUN ry:n hallitukseen sekä muihin tehtäviin tarvitaan nyt toimihenkilöitä jotta toiminta jatkuu ensi vuoden alusta eteenpäin uusin voimin :)

Mikäli uutta hallitusta ei jostain syystä saataisi muodostettua, lakkaa yhdistyksen olemassaolo kokonaan koska yhdistys ei voi toimia ilman hallitusta. Osallistuttehan siis syyskokoukseen ja ”ilmiannatte itsenne” tai muistakaa ilmoittaa käytettävyydestänne tehtäviin jollekin joka on sinne menossa mikäli itse ette pääse paikalle kokoukseen.

Avoimia paikkoja ensi vuoden alussa ovat ainakin:

- puheenjohtaja
- sihteeri
- 1-4 hallituksen varsinaista jäsentä

- 0-2 varajäsentä
- kotisivujen päivittäjä
- näyttelykiertopalkintojen pisteiden laskija

 

Muu ohjelma

Kokouksen jälkeen alkaa klo 12 mahdollisuus tutustua lajiin jolla voi syyssateiden ja talvipakkasten aikaan kätevästi aktivoida koiraa sisätiloissa, eli esittelyssä on Rally-Toko jonka tulee meille vetämään koiriensa kanssa lajia virallisissa kilpailuissa harrastava Päivi Sormunen.

Osallistuminen on jäsenille maksutonta mutta ryhmäkokojen suunnittelun vuoksi pyydämme ilmoittautumiset etukäteen 15.10.2014 mennessä osoitteeseen sun.sihteeri@gmail.com. Ilmoittautumistietoihin koiran nimi, sukupuoli, ikä ja maininta mikäli koiran kanssa on harrastettu tokoa, agilityä, koiratanssia tai muuta vastaava lajia jossa koira on tiiviissä kontaktissa ohjaajaansa. Hinta ei-jäsenen osallistumiselle on 10€ per koira, muuten ilmoittautumistiedot samat kuin jäsenillä.

 

Klo 12 alkaen on myös mahdollista tukea Hannes Lohen harvinaisten rotujen geenitutkimusryhmää antamalla koirastaan verinäyte paikan päällä. Paula Kemppainen suorittaa näytteen ottamisen opinnäytetyönään, ilmoitathan osallistumisestasi verinäytteen antoon etukäteen 15.10.2014 mennessä osoitteeseen sun.sihteeri@gmail.com. HUOM! Voit tuoda näytteenottoa varten myös muita harvinaisen rotuisia koiria! 
Lisätietoja tutkimuksesta ja roduista jotka tutkimusryhmää erityisesti kiinnostavat löytyy täältä:

https://www.koirangeenit.fi/projektit/tutkimusprojektit/harvinaisten-rotujen-naytekerays/

 

Tervetuloa mukaan viettämään kivaa tapahtumapäivää kanssamme! 

 

tervesin,

Suomen Unkarinvinttikoirat ry:n hallitus