Uusi MyDogDNA tarjous!

27.11.2019 20:50

Lähestyimme alkuvuodesta jäseniä MyDogDNA-infolla eli testattuja unkarinvinttikoiria on tällä hetkellä hieman yli 20. Testattuja yksilöitä on eniten Suomesta, mutta myös muualta Euroopasta. Jotta saisimme käyttöömme rotuanalyysit, täytyisi unkarilaisia olla testattuna vähintään 30 yksilöä. MyDogDNA/Genoscoper tarjosi meille mahdollisuutta 10 unkarinvinttikoiran kimppatilaukseen, jolloin testiin saisi 20% alennuksen, mutta halukkaita ei ole ilmaantunut tarpeeksi. MyDogDNA julkaisi tänään Black Friday tarjouksen, jolloin tilatusta testikitistä saa 30% alennuksen, jos tilaa 1.12.2019 mennessä. Tällöin testin hinnaksi jää n.69 € (norm. 99€). SUN ry:n hallitus järjestäytyi nopeaan kokoukseen ja päätti siirtää aiemmin ilmoitetun alennuksen tämän tarjouksen piiriin. Eli 10 ensimmäistä testikitin tilannutta ja tulokset yhdistykselle luovuttanutta omistajaa saa vielä SUN ry:n jäsenen koiralle rahapalautuksen 10€/koira ja ei jäsenen koiralle 5€/koira.
Mikäli haluat osallistua, tilaa testi osoitteesta www.mydogdna.com/ ja käytä tarjouskoodia BF2019 (voimassa vain 1.12.2019 saakka).
Voit toimittaa sihteerille ( sun.sihteeri@gmail.com ) kuitin testikitin tilaamisesta, jolloin raha varataan valmiiksi. Rahapalautus suoritetaan tulosten valmistuttua.