Terveys

Suomen Unkarinvinttikoirat ry:n yksi tehtävistä on kerätä terveystietoja ja kartoittaa rodun terveystilannetta Suomessa.
Yhdistys kokosi tietojen keräämistä varten erillisen lomakkeen, jonka avulla saataisiin kattavasti tietoja eri yksilöistä. Lomakkeen täyttäminen on tärkeää myös jo edesmenneiden koirien kohdalla, jotta vastausten avulla tehtävä tilastointi olisi mahdollisimman luotettava ja kattava. Vastaukset ovat tärkeitä myös työn alla olevalle jalostuksen tavoiteohjelmalle (JTO) sekä sen muokkaamiselle tulevaisuudessa.

Yhdelle lomakkeelle täytetään vain yhden koiran tiedot. Mikäli tiedot eli koiran terveydentila jossain vaiheessa muuttuu, muistathan päivittää muuttuneet tiedot tällä samalla lomakkeella.
Lomake on voimassa toistaiseksi, joten voit täyttää sen koska tahansa, takarajaa ei ole.

Mikäli sinulla on aiheesta jotain kysyttävää tai et saa lomaketta avattua, otathan yhteyttä sun.puheenjohtaja@gmail.com tai sun.sihteeri@gmail.com

Toivomme runsaasti täytettyinä palautettuja lomakkeita! :)

 

Lomake löytyy alla olevasta linkistä ja sen voi lähettää joko sähköpostin liitetiedostona osoiteesen sun.sihteeri@gmail.com tai kirjepostina osoitteeseen Suomen Unkarinvinttikoirat ry, Peltoperäntie 11, 41180 Vehniä (lomakkeessa oleva postiosoite on vanhentunut):
Terveyskyselylomake2014.pdf (278014)