Menneet tapahtumat

 
Ylimääräinen yleiskokous 2.7.2019
Ylimääräinen yleiskokous järjestettiin Shell Hirvaskankaalla, Äänekoivistossa. Kokouksessa valittiin uusi puheenjohtaja toimintakauden lopulle ja hyväksyttiin Vuoden Veteraani ja Tulevaisuuden Tähti kiertopalkintojen sääntömuutokset.
 
Vuosikokous 2018 13.10.2018
Vuosikokous järjestettiin Shell Hirvaskankaalla, Äänekoivistossa.
 
SUNMM- ja SUNVM-18 15.9.2018
Maasto- ja vetraanimaastomestaruuskoe juostiin Mustialassa yhteistyössä Suomen Borzoiklubin sekä Suomen Ridgeback yhdistysten kanssa. Paikalla järjestettiin myös arpajaiset.
 
Syyskuu 2018 Match Show ja arpajaiset Raisiossa
Tuotto käytettiin DLA-hankkeeseen.
 
Vuosikokous 2017 28.10.2017
Vuosikokous järjestettiin Hämeenlinnassa Etelä-Hämeen Kennelpiirin tiloissa.
 
SUNMM- ja SUNVM-17 11.6.2017
Maasto- ja veteraanimaastomestaruudet ratkottiin Konginkankaalla yhteistyössä Keski-Suomen Vinttikoirakerhon kanssa. Paikalla järjestettiin myös arpajaiset.
 
Huhtikuu 2017 Match Show Raisiossa
Tuotto käytettiin unkarinvinttikoirien DLA-hankkeeseen.
 
Syyskokous 9.10.2016
Syyskokous pidettiin Etelä-Hämeen Kennelpiirin tiloissa Hämeenlinnassa. Kokouksen yhteyteen ei liitetty tällä kertaa erillistä oheisohjelmaa vaan kokouksen yhteydessä asialistan mukaan käytiin läpi yhdistyksen DLA-monimuotoisuuskartoitushanketta sekä sääntömuutoksia.
 
SUNMM- ja SUNVM-16 11.9.2016
Maasto- ja veteraanimaastomestaruudet ratkottiin Orivedellä Suomen Ridgeback yhdistyksen järjestämien maastojuoksukilpailuiden yhteydessä.
 
Kevätkokous ja luento koirien immunologisista sairauksista 9.4.2016
Kevätkokous pidettiin Vantaan Myyrmäkitalossa Vantaalla. Kokouksen jälkeen eläinlääkäri Nina Menna luennoi rodulle ajankohtaisesta aiheesta "Koiran immunologiset sairaudet".
 
Syyskokous ja rataharjoittelupäivä 4.10.2015
Kaupin vinttikoiradalla järjestettiin rataharjoittelupäivä, joka aloitettiin lyhyellä teoriaosuudella ratajuoksuun liittyen. Ratapäivän aikana oli mahdollisuus harjoitella kunkin koiran tason mukaisesti sekä suorittaa koejuoksuja. Päivän aikana myös mitattiin epävirallisesti paikalla olleita unkarinvinttikoiria. Aktiviteetin jälkeen pidettiin yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous.
 
SUNMM- ja SUNVM-15 14.6.2015
Yhdistyksen maasto- ja veteraanimaastomestaruudet 2015 ratkottiin Mikkelissä Skotlanninhirvikoirakerhon järjestämien maastokisojen yhteydessä.
 
Kevätkokous ja ajuekokeen esittely 11.4.2015
Kirkkonummella järjestettiin SUN ry:n kevätkokous, jonka jälkeen pidettiin jäsenille avoin esittely ajuekokeesta.
 
Syystapahtuma ja syyskokous 9.11.2014
Salpausselän Kennelpiirin Renkomäen hallissa pidettiin SUN ry:n syyskokous ja sen jälkeen tutustuttiin Rally Tokoon Päivi Sormusen ohjaamana. Samalla oli myös mahdollisuus antaa koirastaan näyte Hannes Lohen geenitutkimusryhmälle.
 
SUNMM- ja SUNVMM-14 27.7.2014
Heinäkuussa 2014 juostiin ensimmäistä kertaa SUN ry:n maasto- ja veteraanimaastomestaruudet Keski-Suomen Vinttikoirakerhon järjestämien KV-maastojen yhteydessä Laukaan Valkolassa.
 
Kevätkokous ja luento vinttikoiran ravinnosta ja liikunnasta 13.4.2014
SUN ry järjesti sääntömääräisen kevätkokouksen Helsingin Vinttikoirakerhon tiloissa Tuomarinkartanolla Helsingissä. Kokouksen jälkeen jatkettiin Jakke Lehtosen luennolla vinttikoiran ravinnosta ja liikunnasta. Luento oli kaikille avoin, mutta SUN ry:n jäsenet olivat etusijalla, koska paikkoja oli rajoitetusti.
 
Syyspäivät ja syyskokous 19.-20.10.2013
SUN ry järjesti syyspäivät Oikarin tilalla, Uuraisilla. Viikonlopun aikana osallistujat pääsivät tutustumaan hakuun lajina, nuorille koirille vedettiin viehettä ja koiria valokuvattiin. Lisäksi viikonlopun aikana järjestettiin sääntömääräinen syyskokous ja nautittiin myös rennosta yhdessä olemisesta harrastajien kesken.
 
Ratapäivä 2.6.2013
SUN ry järjesti unkarinvinttikoirille ratajuoksupäivän Tampereella, Kaupin vinttikoiraradalla.
Paikalla oli vieheenvetäjä ja myös käsiviehe, joten kaikki harjoittelu oli mahdollista alkaen ensikosketuksesta lähtökopin kanssa, aina ryhmäjuoksun harjoittelemiseen saakka. Paikalle oli kaksi tuomaria koejuoksujen suorittamista varten.
 
Kevätkokous ja maastojuoksuluento 16.3.2013
SUN ry järjesti kevätkokouksen yhteydessä kaikille unkarinvinttikoirien maastojuoksusta kiinnostuneille luennon Tampereella, Kaupin Vinttikoiraradan kahviossa. Luennoitsijana toimi vinttikoirien maastokokeiden ylituomari Heikki Seppälä.