Valokuvauskilpailu 2020

 
Vuonna 2020 Suomen Unkarinvinttikoirat ry järjesti valokuvauskilpailun.
Kilpailuun sai osallistua SUN ry:n jäsenet. Kukin jäsen sai lähettää korkeintaan 2 kuvaa per luokka. Osallistumalla kilpailuun antoi yhdistykselle luvan käyttää kuviaan yhdistyksen julkaisuissa, kotisivuilla ja Facebookissa. Yhdistys suositteli käyttämään harkintaa kuvien suhteen, joissa esiintyy alaikäisiä lapsia.
 
Kuvien tuli olla aiemmin sosiaalisissa medioissa, kotisivuilla tai painetussa mediassa julkaisemattomia. Kuva sai olla muusta kuin lähettäjän omasta koirasta, kunhan lähettäjällä oli lupa kuvan käyttöön. Kuvassa sai olla muunkin rotuisia koiria kuin unkarinvinttikoiria. Halutessaan kuvan sai nimetä.
 
Luokkien voittajat, sijoittuneet ja hallituksen suosikit julkaistiin 31.8.2020 mennessä. Valokuvauskilpailun tuomarina toimi Liisa Karling Studio Karlingista. Hallitus valitsi oman suosikkinsa sarjojen voittajien ja sijoittuneiden ulkopuolelta. 
 

Luokissa sijoittuneet kuvat:


1) KORONAKESÄ
VOITTAJAKUVA tuomarin sanoin "Tässä on päästy koronakesä-fiiliksen ytimeen. Olen koiran kanssa täysin samaa mieltä. Syväterävyyttä olisi voinut olla vähän enemmän kuitenkin niin, että vain kuono on terävä. Erityiskiitos siitä, että on menty lähelle kohdetta. Tämä on koko kilpailun paras kuva fiiliksiensä vuoksi."
Kuvaajana Juha Lehtinen
 
2. sija, kuvaajana Janica Ström
 
3. sija, kuvaajana Maria Kuronen
 
 
2) PERHEEN KANSSA
VOITTAJAKUVA tuomarin sanoin "Kivasti menty lähelle kuvattavia ja koiran lempeä huolehtiminen välittyy mukavasti kuvasta."
Kuvaajana Janica Ström
 
2. sija, kuvaajana Janica Ström
 
3. sija, kuvaajana Maria Kuronen
 
 
3) LIHAA JA LIIKETTÄ
VOITTAJAKUVA tuomarin sanoin "Liike kivasti näkyvissä ja lapsen ja koiran 'saman kokoisuus' hellyyttävää."
Kuvaajana Janica Ström
 
2. sija, kuvaajana Maria Kuronen
 
3. sija, kuvaajana Mari Rannila
 
HALLITUKSEN SUOSIKKI
Kuvaajana Mari Rannila
 
 
Jokaisesta luokasta palkittiin 3 parasta kuvaa. Luokkien voittajat palkittiin 20€ Musti & Mirri -lahjakortilla. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet 10€ Musti & Mirri -lahjakortilla. Hallituksen suosikkikuvan lähettäjä palkittiin SUN ry:n logotuotteella, jonka voittaja sai valita yhdistyksen kotisivuilta löytyvästä tuotevalikoimasta.
 
ONNEA KAIKILLE VOITTAJILLE JA SIJOITTUNEILLE!
JA KIITOS TUOMARILLEMME LIISA KARLINGILLE!