Valokuvauskilpailu 2020

 
Suomen Unkarinvinttikoirat ry järjestää valokuvauskilpailun!
Kilpailuun voi osallistua SUN ry:n jäsenet. Kukin jäsen saa lähettää korkeintaan 2 kuvaa per luokka. Osallistumalla kilpailuun annat yhdistykselle luvan käyttää kuviasi yhdistyksen julkaisuissa, kotisivuilla ja Facebookissa. Yhdistys suosittelee käyttämään harkintaa kuvien suhteen, joissa esiintyy alaikäisiä lapsia.
 
Kuvan tulee olla aiemmin sosiaalisissa medioissa, kotisivuilla tai painetussa mediassa julkaisematon. Kuva saa olla muusta kuin lähettäjän omasta koirasta, kunhan lähettäjällä on lupa kuvan käyttöön. Kuvassa saa olla muunkin rotuisia koiria kuin unkarinvinttikoiria. Voit halutessasi nimetä kuvasi.
 
Luokkien voittajat, sijoittuneet ja hallituksen suosikki ilmoitetaan 31.8.2020 mennessä. Valokuvauskilpailun tuomarina toimii Liisa Karling Studio Karlingista. Hallitus valitsee oman suosikkinsa sarjojen voittajien ja sijoittuneiden ulkopuolelta. Luokkien voittajien ja sijoittuneiden kuvat julkaistaan yhdistyksen kotisivuilla sekä Facebook-sivulla.
 

Luokissa sijoittuneet kuvat:


1) KORONAKESÄ
VOITTAJAKUVA tuomarin sanoin "Tässä on päästy koronakesä-fiiliksen ytimeen. Olen koiran kanssa täysin samaa mieltä. Syväterävyyttä olisi voinut olla vähän enemmän kuitenkin niin, että vain kuono on terävä. Erityiskiitos siitä, että on menty lähelle kohdetta. Tämä on koko kilpailun paras kuva fiiliksiensä vuoksi."
Kuvaajana Juha Lehtinen
 
2. sija, kuvaajana Janica Ström
 
3. sija, kuvaajana Maria Kuronen
 
 
2) PERHEEN KANSSA
VOITTAJAKUVA tuomarin sanoin "Kivasti menty lähelle kuvattavia ja koiran lempeä huolehtiminen välittyy mukavasti kuvasta."
Kuvaajana Janica Ström
 
2. sija, kuvaajana Janica Ström
 
3. sija, kuvaajana Maria Kuronen
 
 
3) LIHAA JA LIIKETTÄ
VOITTAJAKUVA tuomarin sanoin "Liike kivasti näkyvissä ja lapsen ja koiran 'saman kokoisuus' hellyyttävää."
Kuvaajana Janica Ström
 
2. sija, kuvaajana Maria Kuronen
 
3. sija, kuvaajana Mari Rannila
 
HALLITUKSEN SUOSIKKI
Kuvaajana Mari Rannila
 
 
Jokaisesta luokasta palkittiin 3 parasta kuvaa. Luokkien voittajat palkitaan 20€ Musti & Mirri -lahjakortilla. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet 10€ Musti & Mirri -lahjakortilla. Hallituksen suosikkikuvan lähettäjä palkitaan SUN ry:n logotuotteella, jonka voittaja saa valita yhdistyksen kotisivuilta löytyvästä tuotevalikoimasta.
 
ONNEA KAIKILLE VOITTAJILLE JA SIJOITTUNEILLE!
JA KIITOS TUOMARILLEMME LIISA KARLINGILLE!