Suomen Unkarinvinttikoirat ry Helsingin messukeskuksessa 2016

17.10.2016 13:08

Hei kaikille,

kuten jo yhdistyksen jäsenille olemme ennakkotietona sähköpostitse kertoneet, tulee yhdistyksellä tänä vuonna ensimmäistä kertaa olemaan rotuständi Helsingin messukeskuksen voittajanäyttelyiden yhteydessa 10.-11.12.2016. Meillä on vasta muutama henkilö lupautunut ottamaan vuoron ständiltä viikonlopun aikana, mutta pyydämme nyt teiltä apua, jotta saamme ständin miehitetyksi aamusta iltaan molempina päivinä!

Erityisesti etsinnässä on henkilö/henkilöt jotka voisivat päivystää ständillä lauantaina ja/tai sunnuntaina siihen aikaan kun unkarinvinttikoirat ovat rotukehässä.
Tämä sen vuoksi, että ständille ilmoittautuneilla on joko oma näyttelyssä esitettävä koira mukana, tai lupautunut jonkun muun koiraa rotukehässä estittämään, eikä näin ollen voi rotukehän aikana ständillä päivystää. Ständillä olo ei vaadi mitään muuta kun sen, että voi jutella ohi kulkevien ihmisten kanssa rodustamme, sekä jakaa rotuesitteitä niitä haluaville :) Jos omistat ihmisten rapsutuksista nauttivan unkarinvinttikoiran, voit myös ottaa koiran mukaan ständille oman päivystysvuorosi ajaksi.

Mikäli pääset tulemaan, saat itsellesi ja unkarinvinttikoirallesi ilmaisen kulkupassin messukeskukseen, sekä mahdollisuuden ostaa kahden päivän pysäköintilipun hintaan 16€ (normaalisti 10€/päivä).  

Jos pääset ständille kertomaan rodustamme messukeskuksen kävijöille, lähetäthän viimeistään 23.10.2016 ilmoittautumisen osoitteeseen: sun.puheenjohtaja@gmail.com . Mikäli sinulla on aiheesta mitä tahansa kysyttävää, voit lähettää viestiä edellä mainittuun osoitteeseen, tai soittaa puheenjohtajalle (Catarina Wikström), numeroon 040 351 55 07.

Liitteenä on kartta rotuständien sijoittumisesta messukeskukseen:

Rotutori_paikkakartta2016.pdf (106846)

Toivottavasti nähdään messarissa!

SUN ry:n puolesta,
Catarina Wikström
Puheenjohtaja